Les 2: Tools for Binaire Opties Trading

Vandaag gaan we praten over die tools die een beginner handelaar om te slagen in binaire handel in opties moet hebben.

Het verschil tussen een binaire opties handelaar en een gokker is eenvoudig. De binaire opties handelaar doet zijn analysevoordat hij gaat in de markt. De gokker maakt gewoon zijn beweging gebaseerd op een voorgevoel of baseert zijn inzet op geluk. In de handel, is er geen ruimte voor geluk en een handelaar moet de nodige Meer tips hier instrumenten krijgen om te slagen in de handel.

Hier zijn de instrumenten om de binaire opties handelaar moet hebben.

charts

Grafieken zijn het fundament van de technische analyse en er is geen enkele manier een handelaar kan het te maken in de binaire optiemarkt zonder grafieken met die van technische analyses uit te voeren. Grafieken vertellen ons een heleboel over wat een financieel actief aan het doen is. De sleutel tot het slagen in de binaire opties markt is in staat om nauwkeurige voorspellingen te maken, en grafieken kan een lange weg met ons te helpen voorspellingen te gaan.

  • Where To Get Charting

Grafieken zijn geweldig voorspellers van de markt beweging. Met behulp van een grafiek geklets, kun je zien als de prijs van een actief wordt geleid omhoog of omlaag (die kan worden gebruikt om een handel High / Low handel of omhoog / omlaag handel). U kunt ook zien of een actief zijwaarts in een consolidatie, die vervolgens kan worden gebruikt om de Boundary spelen (In / Out) handel zal bewegen.

In de grafiek bovenstaande voorbeeld, de markt bleef in de consolidatie voor ongeveer vier dagen voor het maken van een zuidwaarts verplaatsen. Deze grafiek kan worden gebruikt optiesonline om een “IN” de handel in de In / Out verscheidenheid te maken, het beperken van het verstrijken tot 3 dagen.

Ook zou deze dalende driehoek grafiek worden gebruikt om de handel een “Low” of “Beneden in een hoog / laag of omhoog / omlaag handel. Het kan ook worden gebruikt om een “Touch” trade handel, het selecteren van een prijsbarriere tussen S1 en S2

hulplijnen, of kunnen worden gebruikt om een “No Touch” handel, met een prijsbarriere tussen de dagelijkse Pivot en R1.Er zijn zoveel mogelijkheden.

Zonder grafieken, vergeet over het maken van geld in binaire opties. guck Het zal niet gebeuren.

signalen

Signalen zijn trades geanalyseerd ofwel van echte mensen of automatisch gegenereerde gereedschappen of strategieën.Indicatoren zijn hulpmiddelen die je helpen jezelf analyseren van gegevens. Signalen kan nuttig zijn voor beginners,  klik hier voor reviews van een aantal binaire optie signaal providers .

technische indicatoren

Wanneer u technische indicatoren te combineren met grafieken, dan heb je de kans op het maken van winnende trades, en dat te doen voortdurend gestegen.

De grafiek hieronder is een voorbeeld van hoe gebruik ik een strategie volg koppeling gebaseerd op de MACD technische indicator, evenals het voortschrijdend gemiddelde trend indicator om te bepalen wat de prijs actie van een actief zal zijn. Nogmaals, dit kan worden gebruikt om allerlei mogelijkheden verhandelen. Deze bijzondere strategie correct gebleken dat de prijs actie van de AUDUSD zou breakout in opwaartse richting na het kruis van de voortschrijdende gemiddelden en de MACD crossover van negatief naar positief. Ik kon de volgende transacties plaats in de markt met behulp van deze strategie:

1) Een “High” optie in een High / Low handel

2) Een ” Touch ” optie met een prijs barrière tussen 1,0200 en 1,0300.

3) Een “No Touch” optie met een uitoefenprijs onder de stop loss van 0,9700.

4) Een “Out” trade instellen van een bereik tussen de stop loss en het weerstandsniveau van 1,0170.

Als u de analyse goed te krijgen, zal je score winnaars op alle types optie en in plaats van een 85% uitbetaling, u verviervoudigen uw inkomsten!

Een woord van waarschuwing: je krijgt dit verkeerd, en uw verliezen zullen ook verviervoudigen.

Echter, met grafieken en technische indicatoren, zul je winnen en niet verliezen.

Kennis van Technische Analyse

Weten hoe je grafieken en technische indicatoren voor prijsactie voorspellen combineren staat bekend als technische analyse. Het is niet genoeg om deze instrumenten hebben. Je moet weten hoe ze te gebruiken. In de volgende lessen zullen we zien hoe.